Navaris katten krabmat - krabplank kat

katten krabplank: 25x de Beste om lekker te krabben [Sale]

Krabplank kat. Krabplanken zijn speciale planken die katten kunnen gebruiken om hun nagels te scherpen en te onderhouden. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder karton, sisal en hout.

Het is belangrijk dat katten een eigen plek hebben om te krabben, omdat dit voorkomt dat ze aan meubels gaan krabben. Door het krabben aan de krabplank kunnen ze hun nagels scherpen en hun spieren trainen.

In dit artikel bespreken we de krabplank, we laten de verschillende soorten zien en leggen uit waar je op moet letten wanneer je een katten krabplank wilt gaan kopen.

25x de Beste katten krabplank van 2023

Onderstaand een lijst met 25x de beste katten krabplanken van 2023. We letten hierbij op de prijs, de kwaliteit, ervaringen van andere gebruikers en we kijken ook naar de voor- en nadelen van het product, zodat jij de beste beslissing kunt nemen voor de beste krabplank voor jouw kat.

Onderstaande lijst is gesorteerd op prijs van laag naar hoog.

€7,99
3 new from €7,99
as of mei 26, 2023 2:32 pm
Amazon.nl
€15,95
5 new from €13,19
as of mei 26, 2023 2:32 pm
Amazon.nl
€29,99
as of mei 26, 2023 2:32 pm
Amazon.nl

3x de beste katten krabplank – onze favorieten

Waarschijnlijk heb je al een keuze gemaakt voor een krabplank kat, na het zien van de bovenstaande lijst. Is dit nog niet het geval, geen probleem. Hieronder nog onze Top 3 best beoordeelde katten krabplanken.

1. Navaris krabplank kat / krabmat – Bescherming van meubels – Voor banken en stoelen

Krabplanken zijn een belangrijk onderdeel van het leven van een kat. Het is een natuurlijke behoefte van katten om te krabben en hun klauwen te onderhouden. In deze tekst gaan we dieper in op krabplanken en waarom katten ze nodig hebben.

Bescherming van meubels:
Als je een kat hebt, weet je hoeveel schade ze kunnen aanrichten aan meubels door te krabben. Een krabmat zoals de Navaris katten krabmat kan helpen om je meubels te beschermen. Het sisal oppervlak biedt genoeg weerstand voor een bevredigende krassessie, terwijl de stoffen kant de bank of stoel beschermt.

Sisal:
Sisal is een milieuvriendelijk, niet giftig en veilig materiaal dat lang meegaat. Het is perfect voor krabplanken omdat het genoeg weerstand biedt voor het scherpen van klauwen.

Klauwverzorging:
Een krabplank kat biedt niet alleen bescherming voor meubels, maar ook een plek voor katten om hun klauwen te onderhouden. De Navaris katten krabmat heeft een sisal gedeelte en een stoffen gedeelte. De mat kan gemakkelijk over de armleuning van een bank of stoel worden geplaatst, zodat je kat zijn klauwen kan scherpen terwijl jouw meubels beschermd blijven.

Toepassing:
De Navaris katten krabmat is geschikt voor de rechterkant van je bank of fauteuil. De mat bedekt de gehele rechterzijde van je bank langs de armleuning en een klein deel van de voorkant. De klittenbandsluiting houdt de mat op zijn plaats.

Vermaak:
Een krabmat kan ook dienen als speelgoed voor katten. Jouw kat kan zich uren vermaken met de Navaris katten krabmat, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over beschadigde meubels.

Conclusie:
Krabplanken zijn essentieel voor katten om hun klauwen te onderhouden en om meubels te beschermen tegen krassen en beschadigingen. De Navaris katten krabmat biedt beide functies en is een handige en aantrekkelijke oplossing voor jou en je kat.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Bol.com: "Goeie bescherming voor de bank en een blije kat. Je kat hoeft niet meer van de bank af te blijven terwijl deze goed wordt beschermt tegen krab beschadigingen :)"

2. Krabplank kattenspeelgoed met anti-slip vloerstopper, catnip, en een bal met een geïntegreerd belletje – krabplank kat

Krabplanken zijn een belangrijk onderdeel van het kattenspeelgoed. Ze bieden niet alleen een zinvolle bezigheid voor je kat, maar zijn ook essentieel voor de dagelijkse klauwverzorging. Een goede krabplank moet stevig, milieuvriendelijk en antislip zijn en voorzien zijn van kattenkruid om de interesse van je kat te wekken.

Voordelen van krabplanken
Een krabplank of -paal is niet alleen onmisbaar voor huiskatten, maar ook voor buitenkatten. Het dagelijks afweren van klauwen is van groot belang voor de gezondheid van je kat en voorkomt dat ze aan meubels of muren gaan krabben. De Fellou kattenkrabplank is gemaakt van milieuvriendelijke houtvezels en biedt een natuurlijke structuur waar katten dol op zijn.

Gevarieerde kattenbezigheid
De Fellou krabplank biedt gevarieerde kattenbezigheid dankzij de speelbal en het ligvlak. De kattenspeelballen met geïntegreerd belletje wekken de speeldrive en jachtinstinct van je kat. Zelfs babykatten kunnen genieten van deze leuke en veilige kattenspeelgoed.

Compact en antislip
De compacte vormgeving van de Fellou krabplank maakt het gebruik van deze kattenaccessoire mogelijk in elke nog zo kleine hoek van het huis. De antislipuitrusting voor de onderkant zorgt voor veilig en plezierig spelen. Deze krabplank is extra robuust, getest op schadelijke stoffen en milieuvriendelijk.

Conclusie
Krabplanken zijn essentieel voor de gezondheid en het welzijn van je kat. De Fellou kattenkrabplank biedt niet alleen een zinvolle bezigheid en dagelijkse klauwverzorging, maar ook gevarieerde kattenbezigheid en veilig en plezierig spelen. Het is een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor elke katteneigenaar.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Amazon: "Zeer aan te bevelen. Mijn kat vond de krabber geweldig, een van de beste aankopen die ik voor haar heb gedaan, omdat ze het zo leuk vindt, ze scherpt haar nagels, doet een dutje en met kattenkruid erbij was het een triomf.
Ik raad het je aan en zal het opnieuw kopen.
Hartelijk bedankt!!!

3. WOOWOOD ® Krabplank kat [aan beide zijden te gebruiken]

Krabplanken zijn een essentieel onderdeel van het leven van een kat. Het helpt hen niet alleen om hun klauwen te slijpen, maar ook om hun territorium af te bakenen. WOOWOOD® krabplank kat is een uitstekende optie om je huisdier te voorzien van een plek om te krabben en klimmen.

Perfecte pasvorm
De WOOWOOD® krabplank kat heeft een robuuste sisal stof die perfect is voor het slijpen van de klauwen van je huistijger. Bovendien beschermt het je meubels tegen krassen.

Extreem duurzaam
De dubbele constructie van de krabplank verhoogt de gebruiksduur met twee keer. De verstelbare hoogte maakt het ideaal voor zowel grote als kleine katten.

Gemakkelijk te gebruiken
De krabplanken worden geproduceerd in een familiefabriek, waardoor de CO2-uitstoot tot een minimum wordt beperkt. Bovendien is de krabplank gemakkelijk te monteren in slechts 2 stappen en bespaart het ruimte in je woning.

Waardevol hout
De WOOWOOD® krabplank kat is gemaakt van eersteklas hout en zorgvuldig afgewerkt. Dit maakt het een veilige en duurzame metgezel voor veel krasplezier. Als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug.

Conclusie
Krabplanken zijn een belangrijk onderdeel van het leven van een kat en de WOOWOOD® krabplank kat is een uitstekende optie om je huisdier te voorzien van een plek om te krabben en klimmen. Het is duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en gemaakt van waardevol hout.

⭐⭐⭐⭐⭐ Review van Amazon: "Robuuste kwaliteit en mooi ontwerp. De krabborden doen wat ze beloven: zeer goede kwaliteit en ongelooflijk robuust. Daarnaast zijn ze ook leuk om naar te kijken. Wat vooral mooi is aan het verfijnde ontwerp, is dat er kleine houten stickers zijn om de schroeven te bedekken.

Waarom vertrouwen op LovingyourCat voor het kopen van een katten krabplank?

Waarom vertrouwen op LovingyourCat voor het kopen van een katten krabplank?

Als kattenliefhebber wil je natuurlijk het beste voor je kat. Een katten krabplank is daarbij onmisbaar, maar waar vind je de beste krabplank voor jouw kat? Bij LovingyourCat ben je aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de allerbeste producten onder de loep genomen om jou te voorzien van de beste krabplank.

Onze werkwijze
Bij LovingyourCat kijken we naar verschillende aspecten voordat we een krabplank aanbevelen. Zo kijken we naar de prijs, het aantal reviews van kopers, de hoogte van de beoordeling en de kwaliteit aan de hand van de reviews. Daarnaast kijken we ook naar de features en mogelijkheden die het product kan bieden.

Resultaat
Door deze werkwijze kunnen wij een lijst van mooie krabplanken samenstellen. Op die manier vind jij de beste krabplank voor jouw kat. Je kunt er dan zeker van zijn dat je een kwalitatief goede krabplank hebt gekocht waar je kat jarenlang plezier van zal hebben.

Conclusie
Vertrouwen op LovingyourCat voor het kopen van een katten krabplank is dus een goede keuze. Wij hebben de beste krabplanken voor jou uitgezocht en geanalyseerd op diverse aspecten. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze maakt en kan je kat zich uitleven op de krabplank.

Wat is een katten krabplank?

Een krabplank voor katten is een speciaal ontworpen accessoire dat katten helpt om hun natuurlijke krabgedrag uit te voeren. Krabplanken zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals karton, sisal, hout of tapijt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, zodat er voor elke kat wel een geschikte krabplank te vinden is.

Het gebruik van een krabplank heeft meerdere voordelen. Allereerst voorkomt het beschadiging van meubels, tapijten en andere huishoudelijke spullen. Daarnaast helpt het bij het onderhouden van de nagels van de kat, waardoor ze niet te lang worden en de kat zichzelf niet bezeert. Bovendien kan het krabben aan een krabplank stress verminderen en de kat helpen om zijn territorium af te bakenen.

Het gebruik van een krabplank is eenvoudig. Plaats de plank op een plek waar de kat vaak komt en moedig hem aan om te krabben door hem te belonen met een traktatie of complimentje. Als de kat aan de krabplank krabt, moet je hem blijven aanmoedigen.

Er zijn verschillende soorten krabplanken beschikbaar. Zo zijn er horizontale krabplanken die geschikt zijn voor katten die graag uitgestrekt krabben. Er zijn ook verticale krabplanken die aan de muur worden bevestigd en die weinig ruimte in beslag nemen. Bovendien zijn er krabpalen die meerdere niveaus hebben en die de kat ook kunnen helpen bij het klimmen en spelen.

Katten krabben om verschillende redenen. Het is een manier om hun nagels te onderhouden, hun territorium af te bakenen en stress te verminderen. Als je geen krabplank hebt, kan je kat zijn nagels scherpen aan meubels, tapijten of andere huishoudelijke spullen.

Als alternatief voor een krabplank kun je ook een krabpaal overwegen. Dit is een groter accessoire waar katten aan kunnen krabben en spelen. Ook kun je ervoor kiezen om de nagels van je kat regelmatig te knippen of om speciale nagelhoesjes te gebruiken. Echter, het gebruik van een krabplank blijft de meest natuurlijke en effectieve manier om je kat te helpen bij het uitvoeren van zijn krabgedrag.

De Voordelen van katten krabplanken

Een krabplank voor katten heeft vele voordelen, waaronder:

 • Voorkomt beschadiging van meubels en tapijten: Katten hebben de natuurlijke neiging om te krabben, maar als ze geen geschikte plek hebben om dit te doen, kunnen ze hun nagels scherpen aan meubels en tapijten. Een krabplank stimuleert het natuurlijke krabgedrag van katten en geeft ze een eigen plek om te krabben. Hierdoor wordt voorkomen dat ze hun nagels scherp houden door aan andere voorwerpen te krabben.
 • Helpt bij het slijten van nagels en vermindert stress bij katten: Door regelmatig te krabben op een krabplank, kunnen katten hun nagels slijten en gezond houden. Bovendien kan het gebruik van een krabplank helpen bij het verminderen van stress bij katten, omdat ze zich meer op hun gemak voelen met een eigen plek om te krabben.
 • Voorkomt gedragsproblemen: Door het hebben van een eigen plek om te krabben, voelen katten zich meer op hun gemak en zullen ze minder snel ongewenst gedrag vertonen. Het gebruik van een krabplank kan dus helpen bij het voorkomen van gedragsproblemen.

Kortom, een krabplank is een belangrijk accessoire voor iedere katteneigenaar die zijn meubels en tapijten wil beschermen en zijn kat een gezonde en gelukkige leefomgeving wil bieden. Zoek daarom naar krabplanken of krabplank kat in de dierenwinkel of online en geef je kat de mogelijkheid om op een gezonde manier te krabben.

5 alternatieven voor krabplanken voor je kat

Alternatieven voor krabplanken

Als je op zoek bent naar alternatieven voor krabplanken, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

 1. Krabpalen = Krabpalen zijn een populaire keuze en bieden katten de mogelijkheid om te krabben en te klimmen.
 2. Krabtapijten – Krabtapijten zijn ook een goede optie, omdat ze kunnen worden opgehangen aan muren of deuren en zo ruimte besparen.
 3. Krabmeubels – Krabmeubels zijn ook handig omdat ze meerdere functies hebben, zoals een slaapplaats of een plek om te spelen.
 4. Krabton – Een Krabton is vaak net even kleiner dan een krabpaal en neemt dus minder ruimte in dan een krabpaal.
 5. Krabmatten – Krabmatten bieden een zachte ondergrond voor katten om op te krabben.

Kortom, er zijn genoeg alternatieven voor krabplanken beschikbaar die je kunt overwegen om je kat te voorzien in hun natuurlijke krabbehoefte.

De Verschillende soorten krabplanken voor jouw kat

Verschillende soorten krabplanken voor jouw kat

Verticale krabplank
Eén van de meest populaire soorten krabplanken is de verticale variant. Deze staat rechtop en is vaak gemaakt van sisal of ander sterk materiaal waar katten graag hun nagels in zetten.

Horizontale krabplank
De horizontale krabplank ligt plat op de grond en is ideaal voor katten om op te liggen terwijl ze krabben.

Hoek katten krabplank
De hoek katten krabplank kan in een hoek van de kamer worden geplaatst, zodat jouw kat zich uit kan strekken tijdens het krabben.

Hangende katten krabplank
Een hangende krabplank kan aan de muur worden bevestigd, waardoor je ruimte bespaart in huis.

Kattenboom met krabplanken
Als je op zoek bent naar iets meer dan alleen een krabplank, dan is een kattenboom met krabplanken wellicht iets voor jou. Dit biedt jouw kat niet alleen een plek om te krabben, maar ook om te klimmen en te spelen.

Krabplanken in verschillende maten
Tot slot zijn er krabplanken in verschillende maten, zodat je altijd de juiste grootte kunt vinden voor jouw kat.

Kortom, er is voor ieder wat wils als het gaat om krabplanken voor jouw kat.

Veel gestelde vragen over de katten krabplank

Hieronder proberen wij de meest gestelde vragen over de katten krabplank te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem dan gerust in de reacties onderaan dit artikel.

Hoe kies je de juiste krabplank voor je kat?

Krabplank kiezen voor je kat: waar moet je op letten?

Materiaal
Bij het kiezen van een krabplank voor je kat is het belangrijk om te kijken naar het materiaal. Krabplanken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals karton, sisal en hout. Kartonnen krabplanken zijn vaak goedkoop en makkelijk te vervangen, terwijl sisal en hout duurzamer zijn en langer meegaan.

Formaat
Het formaat van de krabplank is ook belangrijk. Katten hebben behoefte aan een krabplank die groot genoeg is om zich uit te strekken en hun nagels in te zetten. Zorg er dus voor dat je een krabplank kiest die groot genoeg is voor jouw kat.

Stevigheid
De stevigheid van de katten krabplank is essentieel. Een krabplank moet stevig genoeg zijn om het gewicht van je kat te dragen en niet omvallen tijdens het krabben.

Hoogte
Verder is de hoogte van de krabplank belangrijk. Katten houden ervan om hoog te zitten en te krabben, dus zorg ervoor dat de krabplank hoog genoeg is om aan deze behoefte te voldoen.

Textuur
De textuur van de krabplank kan ook van belang zijn. Sommige katten geven de voorkeur aan een zachtere textuur, terwijl anderen liever krabben aan een ruwe textuur. Het is daarom goed om te experimenteren met verschillende textuurtypes en te kijken wat jouw kat het prettigst vindt.

Design
Ten slotte kan het design van de krabplank een rol spelen. Sommige katten hebben een voorkeur voor een specifiek design, terwijl anderen hier niet om geven. Kies daarom een ontwerp dat past bij jouw smaak en de inrichting van je huis.

Kortom, bij het kiezen van de juiste krabplank voor je kat is het belangrijk om te letten op het materiaal, formaat, stevigheid, hoogte, textuur en design. Door rekening te houden met deze factoren, kun je ervoor zorgen dat jouw kat een krabplank heeft waar hij of zij graag gebruik van maakt.


5 stappen om je kat te laten wennen aan de krabplank

Stap 1: Maak de krabplank aantrekkelijk voor je kat

 • Strooi kattenkruid op de plank

Stap 2: Beloon je kat wanneer hij de krabplank gebruikt

 • Geef hem een kattensnoepje of aai hem

Stap 3: Vermijd straffen wanneer je kat de krabplank niet gebruikt

 • Dit kan ervoor zorgen dat je kat de krabplank gaat vermijden

Stap 4: Plaats de krabplank op een strategische locatie

 • Naast zijn slaapplek of in de buurt van zijn favoriete speeltje

Stap 5: Stimuleer je kat om de krabplank te gebruiken

 • Gebruik lokmiddelen zoals kattenkruid

Met deze stappen kun je je kat leren om de katten krabplank te gebruiken en voorkom je dat je meubels beschadigd raken.

Waar moet je de krabplank plaatsen?

Om ervoor te zorgen dat je kat de krabplank optimaal kan gebruiken, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het plaatsen van de plank.
Ten eerste is de hoogte van de krabplank belangrijk. Katten houden van klimmen en springen, dus zorg ervoor dat de plank op een hoogte staat waar de kat gemakkelijk bij kan.
Daarnaast is de stevigheid van de ondergrond van belang. De plank moet stevig genoeg zijn om het gewicht van de kat te dragen, zonder dat deze omvalt of wiebelt tijdens het krabben.
Ook de afstand tot andere objecten is van belang. Plaats de krabplank niet te dichtbij andere meubels of muren, om te voorkomen dat de kat per ongeluk ergens anders gaat krabben.
De toegankelijkheid voor de kat is ook een belangrijke factor. Zorg ervoor dat de plank gemakkelijk bereikbaar is voor de kat, zonder dat deze te hoog of te laag staat.
Tot slot is zichtbaarheid voor de kat van belang. Katten houden van plekken waar ze goed zicht hebben op hun omgeving, dus plaats de krabplank op een plek waar de kat een goed overzicht heeft.
Kortom, bij het plaatsen van een krabplank voor je kat zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Zorg voor de juiste hoogte, stevigheid, afstand tot andere objecten, toegankelijkheid, bescherming van de omgeving en zichtbaarheid voor de kat.

Katten Krabplank schoonmaken: waar moet je op letten?

Om ervoor te zorgen dat de krabplank van je kat in goede staat blijft, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken.
Hierbij is het gebruik van een zachte borstel aan te raden, zodat je de plank niet beschadigt.
Daarnaast is het verstandig om een mild schoonmaakmiddel te gebruiken, om te voorkomen dat het materiaal van de katten krabplank wordt aangetast.
Na het schoonmaken is het belangrijk om de plank grondig af te spoelen met water en deze vervolgens goed te laten drogen.
Het is hierbij belangrijk om schurende middelen te vermijden, omdat deze het oppervlak van de katten krabplank kunnen beschadigen.
Door het regelmatig schoonmaken en onderhouden van de krabplank, zorg je ervoor dat je kat veilig kan blijven krabben en dat de plank langer meegaat.

Wat zijn De voordelen van katten krabplanken

Een krabplank voor katten heeft vele voordelen, waaronder:

 • Voorkomt beschadiging van meubels en tapijten: Katten hebben de natuurlijke neiging om te krabben, maar als ze geen geschikte plek hebben om dit te doen, kunnen ze hun nagels scherpen aan meubels en tapijten. Een krabplank stimuleert het natuurlijke krabgedrag van katten en geeft ze een eigen plek om te krabben. Hierdoor wordt voorkomen dat ze hun nagels scherp houden door aan andere voorwerpen te krabben.
 • Helpt bij het slijten van nagels en vermindert stress bij katten: Door regelmatig te krabben op een krabplank, kunnen katten hun nagels slijten en gezond houden. Bovendien kan het gebruik van een krabplank helpen bij het verminderen van stress bij katten, omdat ze zich meer op hun gemak voelen met een eigen plek om te krabben.
 • Voorkomt gedragsproblemen: Door het hebben van een eigen plek om te krabben, voelen katten zich meer op hun gemak en zullen ze minder snel ongewenst gedrag vertonen. Het gebruik van een krabplank kan dus helpen bij het voorkomen van gedragsproblemen.

Kortom, een krabplank is een belangrijk accessoire voor iedere katteneigenaar die zijn meubels en tapijten wil beschermen en zijn kat een gezonde en gelukkige leefomgeving wil bieden. Zoek daarom naar krabplanken of krabplank kat in de dierenwinkel of online en geef je kat de mogelijkheid om op een gezonde manier te krabben.

Hoe voorkom ik dat mijn kat aan mijn meubelen krabt?

In onderstaande video legt Royal Canin uit hoe onder andere katten krabplanken kunnen helpen voorkomen dat jouw kat aan jouw meubels krabt.

Hoe hoog moet een katten Krabplank hangen?

Krabplanken en -palen zijn essentieel voor katten om hun nagels te scherpen. Het is daarom belangrijk om de krabplank op de juiste hoogte te hangen, zodat de kat er optimaal gebruik van kan maken.

 • De hoogte van de krabplank is afhankelijk van de grootte van de kat. Kleine katten hebben een lagere krabplank nodig dan grote katten. Een goede richtlijn is dat de nagels van de kat niet hoger mogen komen dan de bovenkant van de plank.
 • Het is belangrijk om de krabplank op ooghoogte van de kat te hangen. Hierdoor zal de kat de krabplank sneller opmerken en er eerder gebruik van maken. Dit vergroot de kans dat de kat niet aan meubels of andere objecten gaat krabben.
 • Plaats de krabplank op een stevige en stabiele plek. Een wiebelende krabplank zal de kat afschrikken en ervoor zorgen dat hij liever ergens anders zijn nagels inzet. Zorg ook voor voldoende ruimte rondom de krabplank, zodat de kat er goed bij kan.
 • Kies voor een hoogte waarbij de kat zich comfortabel voelt. Dit kan verschillen per kat en is afhankelijk van de grootte en leeftijd van de kat. Door te experimenteren met de hoogte van de krabplank kun je erachter komen wat het beste werkt voor jouw kat.

Krabplanken zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenkatten. Het is belangrijk dat katten een eigen plek hebben om te krabben, omdat dit voorkomt dat ze aan meubels gaan krabben. Door het krabben aan de krabplank kunnen ze hun nagels scherpen en hun spieren trainen.

Als alternatieven voor katten krabplanken kunnen ook krabtonnen, krabpalen en krabtunnels worden gebruikt.

We zijn aan het einde van dit artikel. We hopen dat jullie het een leuk artikel vinden en geslaagd zijn voor de beste katten krabplank voor jullie kat.

Laat ons in de reacties weten welke jullie hebben gekocht.

Groetjes Simone & Nikita
€7,99
3 new from €7,99
as of mei 26, 2023 2:32 pm
Amazon.nl
€15,95
5 new from €13,19
as of mei 26, 2023 2:32 pm
Amazon.nl
€29,99
as of mei 26, 2023 2:32 pm
Amazon.nl

About Post Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *