kattenspeeltje met veren

Kattenspeeltje met Veren kopen, Bekijk hier onze Top 7

Een kattenspeeltje met veren wordt door de meeste katten als erg leuk kattenspeelgoed ervaren. De veertjes aan dit kattenspeelgoed wakkeren het jachtinstinct van de kat aan, het doet ze denken aan een vogel.

Lijst met 7x het beste kattenspeeltje met veren

Hieronder een handige lijst met 10x het leukste kattenspeeltje met veren wat we konden vinden bij Amazon.nl. We hebben hier bij gelet op de prijs, de kwaliteit en de reviews van andere gebruikers.

Interactief kattenspeeltje met veren

Interactief kattenspeelgoed met veren, teaser met 2 telescopische stangen, 10 reserveveren voor kattenhengel met hanger, veren met belletje, kattenspeelgoedset voor kittens en volwassen katten

€12,99

kattenspeeltje met veren

Hianjoo Kattenveerset 12 stuks, interactief speelgoed voor katten 2 intrekbare kattenstaf grappige stokken en 10 vervangende veren speelgoed met bel voor kitten kattenvanger, plezier oefenen spelen

€9,98

kattenspeeltje met veren jackson Galaxy

Jackson Galaxy Air Wand met speelgoed met veren speelgoed

€20,89

Toozey Kattenhengel, 16-delige set, 2 uitschuifbare hengels en 14 speeltjes met veren, wormpjes en vis, voorzien van belletjes, met opbergtas

€17,99

Kat veren Speelgoed,12 stuks Cat Toys,Interactieve Kattenspeelgoed voor Binnen Katten,1 Intrekbare Katten Teaser Staven en 11 Vervanging Veer Muis Vis Vullingen met Bellen,Vishengel voor Katten Kitten

€9,99

Anyasen Kattenspeelgoed voor binnenkatten interactieve kattenstok intrekbare kattenspeelgoedstok kattenspeelgoed met veren met 5 reserveveren vullingen met klokken, interactief kattenspeelgoed voor katten huisdieren

€14,99

Aime Kattenspeelgoed, 2-in-1, hengel met laser, elektronisch/interactief speelgoed, veren, meerkleurig

€9,20

Onze Top 3 in het leukste Kattenspeeltje met Veren

Na het zien van de bovenstaande lijst heb je vast al een keuze kunnen maken voor een leuk kattenspeeltje met veren, of toch nog niet? Bekijk dan hieronder onze Top 3. We hebben een selectie gemaakt op kwaliteit, prijs en reviews van katteneigenaren.

1. Hianjoo Kattenveerset 12 stuks

Hianjoo komt met een geweldig leuke 12 delige set, met 2 uitschuifbare hengels en 10 veren speeltjes. Met deze leuke set zal jouw kat zich niet snel vervelen.

De kattenspeeltjes zijn gemaakt van veilig, milieuvriendelijk, niet-giftig natuurlijk materiaal. Er is toch niks leuker om samen met jouw kat te spelen met dit kattenspeeltje met veren.

Katteneigenaren zijn ook enthousiast, bij Amazon krijgt deze set maar liefst 4.4 van de 5 sterren uit 190 beoordelingen.

2. Jackson Galaxy Air Wand met kattenspeeltje met veren speelgoed

Jackson Galaxy, de kattendeskundige van My Cat from Hell heeft een eigen kattenspeeltje met veren op de markt gebracht.

Het handige aan deze hengel is de telescoop hengel en het draad waar de veer aan hangt kan je er uit trekken en met 1 druk op de knop, trek je het touw weer in.

Door deze handige telescoopfunctie kan je dit kattenspeelgoed gemakkelijk in je tas of broekzak meenemen.

Katten houden van spelen en jagen, op de grond op muizen en dergelijke en in de lucht op vogels, met dit katten speeltje kun je beide opties naspelen met jouw kat. Fun dus voor beiden.

74% van de 3228 reviews bij Amazon belonen dit product met 4 a 5 van de 5 sterren.

Promo video door Jackson Galaxy over de Air Wand

3. Interactief kattenspeeltje met veren

Helemaal leuk, deze 12 delige set.

Je ontvangt:
5 × een kattenspeeltje met veren.
4 x wormspeeltjes.
1 × staart van veren.
2 × flexibele kattenhengels.

De telescoophengels zijn gemaakt van extra stevige milieuvriendelijke materialen, met veilige, niet-giftige kleurstoffen en is uit te trekken van 36 naar maximaal 96cm.

Katteneigenaren zijn ook enthousiast van de 1867 beoordeling geeft maar liefst 61% deze set 5 van de 5 sterren.

Veel gestelde vragen over een kattenspeeltje met veren.

Waarom vinden katten speelgoed met veren zo leuk?

Ze vinden dit leuk omdat het hun jachtinstinct aanwakkert. Laat je het veertje in de lucht slingeren, dan heeft het weg van een vogel. Speel je met de hengels en het veertje op de grond, dan is het super leuk om achteraan te jagen, net zoals bijvoorbeeld een muis. Wat het extra leuk maakt is dat je samen speelt met jouw kat, dat is goed voor de versterking van jullie band.

Katten jagen van nature op vogels, dus een kattenspeeltje met veren is het ultieme speelgoed om hun oerinstinct aan te wakkeren.

Spelen met een hengel met een verenspeeltje is niet alleen goed voor de beweging van jouw kat.

kat met kattenspeeltje met veren

Wat het nog meer doet is:

  • het helpt de spieren te ontwikkelen
  • verveling en stress wordt tegen gegaan door een uitdagende speelsessie
  • de bloedsomloop wordt verbeterd
  • gedragsproblemen worden tegengegaan.

Maar het belangrijkste is, dat het gewoon super leuk is om zo samen te spelen.

Is kattenspeelgoed met veren niet gevaarlijk?

In het wild eet een kat een vogel op en krijgt hij ook veren binnen, dus veren zijn niet schadelijk voor katten.

Let wel op de kwaliteit van het speeltje en ook op de kleurstoffen die gebruikt zijn om de veertjes te kleuren. Het kan zo zijn dat jouw kat niet tegen de gebruikte kleurstoffen kan.

Een kattenspeeltje met veren is totaal ongevaarlijk, zolang je jouw kat maar niet alleen laat met het speeltje. Wanneer jullie uitgespeeld zijn, leg het speeltje dan weg, zodat jouw kat er niet bij kan.


We zijn aan het einde van deze blog. Ik wens jullie veel speel plezier met jullie kat.

Groetjes Simone & Nikita

Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen:

About Post Author